Vijf populaire zonbestemmingen

Canarische Eilanden vakantie

Vakantie naar de zon? Vanaf Eindhoven vlieg je snel naar heerlijke zonbestemmingen rondom de Middellandse Zee. Ben je op zoek naar een lastminute vakantie of een vliegreis later deze zomer? Bekijk hier onze tips.

1. Canarische Eilanden

Canarische Eilanden vakantieOp de Canarische Eilanden is zon zo goed als gegarandeerd, het hele jaar door. De eilandengroep ligt dicht bij de evenaar en heeft daardoor een constant en heerlijk klimaat. Het is daarom het hele jaar door een zeer populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Vanaf Eindhoven kun je vliegen naar bijvoorbeeld Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura.
Direct boeken

2. Balearen

Ibiza vliegreisEen andere eilandengroep van Spanje is gelegen in de Middellandse Zee, tussen Frankrijk, Spanje en Italië. De eilanden zijn zeer toeristisch, maar kennen ook rustige delen met prachtige natuur. Hierdoor biedt deze bestemming voor ieder wat wils. Bijkomend voordeel is de reisafstand: slechts 2,5 uur vanaf Eindhoven. Er zijn rechtstreekse vluchten naar Ibiza en Mallorca.
Direct boeken




3. Griekse eilanden

Heraklion vliegticketGriekenland is en blijft een zeer populaire bestemming onder Nederlandse vakantiegangers. De Griekse keuken, de rijke historie en het heerlijke weer vormen een succesvolle combinatie voor een ideale vakantiebestemming. Vooral de eilanden van Griekenland zijn in trek. Vanaf Eindhoven zijn er directe vluchten naar Kreta (Heraklion en Chania), Corfu, Kos, Rhodos en Zakynthos.
Direct boeken

4. Portugal

Porto PortugalPortugal is een garantie voor goed weer en heeft veel te bieden. De grotere steden van het land zijn sfeervol en absoluut een bezoek waard. Vooral de zuidkust is zeer populair bij zonaanbidders met onder meer de populaire badplaats Albufeira. Lissabon en Porto hebben een rechtstreekse vliegverbinding met Eindhoven. De zuidkust is bereikbaar via de luchthaven van Faro.
Direct boeken

5. Italië

Italie strand vakantieHet noorden van Italië wordt nog vaak met de auto gedaan. Het midden, zuiden en de eilanden zijn moeilijker bereikbaar met eigen vervoer. Vanaf Eindhoven zijn er veel mogelijkheden om het land te bereiken. Prachtige kustlijnen en meren, historische steden en de bekende Italiaanse keuken zijn ware publiekstrekkers. Vanaf Eindhoven zijn directe vluchten te boeken naar de populairste bestemmingen/regio’s.
Direct boeken

 

Op zoek naar een andere bestemming? Bekijk alle luchthavens die rechtstreeks te bereiken zijn vanaf Eindhoven.

Vijf populaire zonbestemmingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index